Sumatrastraat 219 E Aangekocht

It's a perfect match

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

The perfect property for you

Sumatrastraat 219 E

Prijs

260.000

Slaapkamers

1

Oppervlakte

34

Interieur

Totaal aantal kamers

2

Badkamers

1
Shape

We'll Find You A Home

Explore More Properties

Sfeervol en compacte 2-kamer appartement van circa 34 m² op de 4e en bovenste woonlaag aan de rustige binnenzijde van het complex met uitzicht op de gemeenschappelijke tuin. Na binnenkomst treft u een speelse Z-vormige indeling aan waaruit de slaapkamer, woonkamer en de woonkeuken zijn gevormd. De woning is onderdeel van een modern grootschalig wooncomplex en volledig voorzien van dubbelglas.

Indeling:
De woning heeft een gemeenschappelijk trappenhuis, entree, hal, badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet, inpandige berging, slaapkamer, woonkamer met open keuken met wasmachine aansluiting en toegang tot het balkon. Separate berging in de onderbouw.
Tot het complex behoort ook de gemeenschappelijke binnentuin, waar men in de zomer heerlijk kan recreëren.

Ligging en omgeving
De woning ligt aan de Sumatrastraat, om de hoek van de Molukkenstraat in het stadsdeel Zeeburg vlakbij de Javastraat. Dit stukje Zeeburg (Indische Buurt) kenmerkt zich door een keur aan reguliere en exotische winkeltjes voor de dagelijkse en speciale boodschappen. De dagmarkt “De Dappermarkt”, één van de leukste Amsterdamse markten, ligt om de hoek, het Flevopark bevindt zich op steenworpafstand van het appartement. De nabijgelegen Insulindeweg sluit goed aan bij de omringde uitvalswegen.
Openbaar vervoer is in ruime mate aanwezig zoals verschillende tramlijnen en het NS-station Muiderpoort. Met de fiets bent u binnen 10 minuten midden in het centrum.

Eigendomssituatie
Er is sprake van een voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond, eigendom van de gemeente Amsterdam. De canon is door verkoper vooruitbetaald tot en met 29 februari 2032. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen van de gemeente Amsterdam van 2000.

Bijzonderheden:
– 2-kamer appartement
– bouwjaar 1982
– woonoppervlakte ca. 34 m²
– balkon op het Zuid-Oosten
– vrij uitzicht over binnentuin
– CV met een HR ketel uit 2015
– bijdrage VvE € 93 per maand
– erfpacht afgekocht tot en met 29-02-2032
– volledig geïsoleerd
– ligging vlakbij Flevopark, Science Park en winkels aan de Javastraat en Middenweg;
– professioneel beheer door VVE

Bekijk ook

Ik ben geïnteresseerd!

Vul hier onder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.