It's a perfect match

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

The perfect property for you

Spuistraat 3 F 20

Prijs

415.000

Slaapkamers

1

Oppervlakte

51

Interieur

Totaal aantal kamers

2

Badkamers

1
Shape

We'll Find You A Home

Explore More Properties

Karakteristiek en speels instapklaar appartement op de bovenste etage van een rijksmonumentaal complex, met BVO van 65m2 met lift en op eigen grond in hartje centrum!

Layout:

Gezamenlijke entree gelegen aan de Spuistraat via de lift of het trappenhuis toegang tot het appartement op de vijfde en tevens bovenste verdieping.

Binnenkomst via hal met garderobe en handige bergkasten. De moderne en ruime badkamer beschikt over een ligbad met douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

De speelse en lichte woonkamer met authentieke details heeft een open karakter.
De high end keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur en heeft een vast deel en een kookeiland.
Het eetgedeelte is aan de keuken gelegen en de knusse woonkamer aan de voorzijde met openslaande deuren en een frans balkon met uitzicht op de brede Nieuwezijds Voorburgwal.
De slaapvide is vanuit een trap via de woonkamer te bereiken en heeft een dakraam.

Locatie:

Het appartement ligt midden in het centrum en heeft een geweldig uitzicht over de binnenstad. De Dam, de grachtengordel, negen straatjes allemaal op loopafstand net als het Centraal Station.
Er zijn tal van restaurants, café’s, en een variëteit van winkels in de nabije omgeving.

De VVE is gezond en actief en wordt professioneel beheerd.
Totale kosten aan de vereniging van eigenaren zijn €357. Dit is inclusief de verhoging van ca. €111,- i.v.m. vervangen van de dakpannen. De dakpannen zullen in 2023 worden vervangen. Er is een toezegging vanuit de VvE dat deze verhoging eindigt bij het vervangen hiervan. Ook zijn deze service kosten inclusief voorschot stookkosten, elektra en Ziggo bedragen (indicatie) ca. €120,- per maand;

De VvE heeft geen specifieke verdeling in bovengenoemde kosten, deze indicatie is o.b.v. schatting en verhoging sinds 2019 gemaakt. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze specificatie.

Bijzonderheden
– Instapklaar en mooi afgewerkt karakteristiek appartement met lift op eigen grond!
– Veel lichtinval en frans balkon
– Conform NEN2580 meting bedraagt de woning BVO 65m2 en GO 47,6m2 dit is exclusief de overige meters onder de 1,5 metergrens;
– Rijksmonument (bouwjaar ca. 1680);
– Actieve gezonde VVE. Totaal kosten VVE € 357,- per maand inclusief verhoging voor vervangen van de dakpannen ( in 2023) en inclusief stookkosten elektra en Ziggo.
– Voordeel overdrachtsbelasting is voor verkoper;
– Oplevering in overleg, kan spoedig

Bekijk ook

Ik ben geïnteresseerd!

Vul hier onder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.