Hondecoeterstraat 19 3

It's a perfect match

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

The perfect property for you

Hondecoeterstraat 19 3

Prijs

3.350

Slaapkamers

2

Oppervlakte

115

Interieur

Gemeubileerd

Totaal aantal kamers

3

Badkamers

1
Shape

We'll Find You A Home

Explore More Properties

Hoogwaardig gerenoveerd en gemeubileerd dubbel boven appartement van 115m2 met twee slaapkamers en twee balkons in het mooie Museumkwartier.

Layout:
Binnenkomst via het keurige gemeenschappelijk gestoffeerd trappenhuis. Ingang van het appartement op de derde verdieping.
Via de hal is er toegang tot alle vertrekken.
Meteen valt de lichte en ruime woonkamer met ensuite de eetkamer op. Door middel van de hoge plafonds en raampartijen met balkon zowel aan de voor en achterzijde maakt het het woon gedeelte erg prettig aanvoelen.
De luxe afgewerkte keuken met kookeiland, bar en al de benodigde inbouwapparatuur bevindt zich aan de achterzijde van de woning naast de eetkamer en heeft enorm veel bergruimte. Via de de keuken is er ook toegang naar het balkon en in de keuken bevindt zich de wasruimte.
Op deze verdieping bevindt zich een lichte en ruime slaapkamer die momenteel gestoffeerd is en naar eigen wens in te richten is als slaap kamer, gasten kamer en/of kantoor.
Er is ook een separaat toilet aanwezig op deze verdieping.
Via de interne trap bereik je de vierde verdieping waar zich een ruime slaapkamer bevindt met diverse inbouwkasten.
Daarnaast vindt je de luxe badkamer met inloopdouche, bad en dubbele wastafel met veel natuurlijk licht door de twee velux ramen. Op deze verdieping is wederom een separaat toilet aanwezig.

Locatie:
Het appartement is gelegen aan de statige Hondecoeterstraat in het Museumkwartier in Oud-Zuid. Het is nabij het Concertgebouw, Museumplein en de Cornelis Schuytstraat, Van Baerlestraat en P.C. Hooftstraat bevinden zich op loopafstand. Alle voorzieningen zoals scholen en openbaar vervoer bevinden zich ook op loopafstand. Er is een goede verbinding naar de Ringweg A-10 en Schiphol.

Bijzonderheden:

* Compleet gerenoveerd appartement met behoud van authentieke originele details
* Balkon aan voor en achterzijde (zuid en west) dus genoeg zonuren!
* Gemeubileerd en gestoffeerd
* De maandelijkse huur bedraagt € 3.350,- inclusief servicekosten, exclusief gas, water, licht en gemeentelijke belastingen
* Waarborgsom staat gelijk aan 2 maanden huur
* Per direct beschikbaar
* Delers niet toegestaan
* Huisdieren niet toegestaan

Bekijk ook

Ik ben geïnteresseerd!

Vul hier onder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.