It's a perfect match

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

The perfect property for you

Balistraat 90 3

Prijs

Slaapkamers

Oppervlakte

Interieur

Totaal aantal kamers

Badkamers

Shape

We'll Find You A Home

Explore More Properties

In het bruisende Amsterdam-Oost, bevindt zich dit volledig gerenoveerde efficiënt ingedeelde 2-kamer appartement (36m²) met balkon op het Zuiden en gelegen op eigen grond!

Het instapklare appartement beschikt over een lichte woonkamer met open keuken, een slaapkamer aan de achterzijde, met toegang tot het balkon, en een moderne badkamer met inloopdouche. De woning is in 2023 intern volledig gerenoveerd.

Het appartement is gelegen op eigen grond, in een rustige straat in de bruisende Indische Buurt in stadsdeel Oost.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree en keurig gestoffeerd trappenhuis komt u binnen bij het appartement op de derde verdieping in de hal met toegang tot alle vetrekken.

De woonkamer heeft een mooi uitzicht en is licht door de ruime raampartijen. De open keuken in de woonkamer is voorzien van inbouwapparatuur zoals een koel/vries combinatie, inductie kookplaat en vaatwasser.

De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde met toegang tot het balkon op het zuiden!

In het midden van het appartement is er een aansluiting voor de wasmachine en toegang tot het separaat toilet en tot de moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Het appartement maakt onderdeel uit van een financieel gezonde VvE, bestaande uit één pand met vijf appartementen. De VvE wordt professioneel beheerd door VvE gemak.
Er is een meerjarig onderhoudsplan, het dak zal begin 2024 worden vernieuwd en er is voldoende in kas. De huidige VvE bijdrage bedraagt € 145,40 maar deze zal na vernieuwing van het dak weer naar beneden worden bijgesteld.

Locatie:
De Indische buurt in Amsterdam-Oost is de afgelopen jaren veranderd tot een geliefde oude stadswijk met prachtige gerenoveerde panden met enorm veel voorzieningen op loopafstand.

De gezellige Javastraat en het Javaplein liggen op loopafstand, evenals het Oosterpark, Flevopark en het Beukenplein. In deze gewilde buurt vindt u tal van leuke restaurants en hotspots zoals het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen, café LouieLouie, de Biertuin en Brouwerij ’t IJ.

De woning is ook gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, de uitvalswegen (Ring A10) en openbaar vervoer (tram 3, 7 en 14). Daarnaast ligt het appartement vlakbij het Muiderpoort station. Ook het Amstelstation en Centraal Station zijn binnen fietsafstand bereikbaar.

Bijzonderheden:

* Gerenoveerd en instapklaar appartement van 36m2
* Balkon op het zuiden
* Gelegen in het bruisende Amsterdam-Oost;
* Intern gerenoveerd in 2023
* Eigen grond
* Gezonde en professioneel beheerde VvE
* Maandelijkse Vve kosten €145,40
* Volledig voorzien van dubbel glas
* Woonoppervlakte 36m² (meetrapport aanwezig)
* Moderne badkamer
* Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
* Oplevering in overleg, kan spoedig

Bekijk ook

Ik ben geïnteresseerd!

Vul hier onder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.