It's a perfect match

INTERESTED IN THIS PROPERTY?

The perfect property for you

Balistraat 93 2

Prijs

275.000

Slaapkamers

1

Oppervlakte

35

Interieur

Totaal aantal kamers

2

Badkamers

1
Shape

We'll Find You A Home

Explore More Properties

In het bruisende en hippe Amsterdam-Oost, bevindt zich dit efficiënt ingedeelde 2-kamer appartement (35m²) op de tweede verdieping, geheel intern gerenoveerd in 2017!

Het appartement is onderdeel van een in 2003 intern en extern geheel gerenoveerd en gesplitst fraai en statig pand. Het appartement beschikt over een lichte woonkamer met frans balkon, een moderne keuken aan de achterzijde, een slaapkamer aan de achterzijde, waarvan de keuken grenzend aan het balkon, en een ruime badkamer met ligbad. Als pluspunt is er in het midden van het appartement een walk in closet gecreëerd.

Het appartement is gelegen op EIGEN GROND, in een rustige straat in de bruisende Indische Buurt in stadsdeel Oost.

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree en keurig gestoffeerd trappenhuis komt u binnen bij het appartement op de tweede verdieping in de zonnige woonkamer. De woonkamer heeft een mooi uitzicht en frans balkon, Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de badkamer, voorzien van een ligbad, wastafel en WC.
In het midden van het appartement is een walk in closet en extra bergruimte gesitueerd waar ook de wasmachine zich bevindt. Ook is hier een gezellig barretje gecreëerd waar je in de ochtend kan genieten van een kopje koffie.

De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterzijde en kan afgesloten worden door middel van een schuifwand. Dan de moderne half open keuken aan de achterkant voorzien van inbouwapparatuur en alle gemakken. Ook is hier een gezellig eethoekje gecreëerd met gashaard en is er toegang tot het balkon.

Het appartement maakt onderdeel uit van een financieel gezonde en actieve VvE, bestaande uit één pand met vijf appartementen. De VvE wordt professioneel beheerd door DK VvE beheer.

Buurt:
De Indische buurt in Amsterdam-Oost is de afgelopen jaren veranderd tot een geliefde oude stadswijk met prachtige gerenoveerde panden met enorm veel voorzieningen op loopafstand.

De gezellige Javastraat en het Javaplein liggen op loopafstand, evenals het Oosterpark, Flevopark en het Beukenplein. In deze gewilde buurt vindt u tal van leuke restaurants en hotspots zoals het Badhuis, restaurant Wilde Zwijnen, café LouieLouie, de Biertuin en Brouwerij ’t IJ.

De woning is ook gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, de uitvalswegen (Ring A10) en openbaar vervoer (tram 3, 7 en 14). Daarnaast ligt het appartement vlakbij het Muiderpoort station. Ook het Amstelstation en Centraal Station zijn binnen fietsafstand bereikbaar.

Bijzonderheden:

– Heerlijk modern en turn key appartement met frans balkon en balkon;
– Gelegen in het bruisende Amsterdam-Oost;
– Gesplitst en compleet gerenoveerd in 2003;
– EIGEN GROND (geen erfpacht);
– Actieve en professioneel beheerde VvE;
– Servicekosten € 86,- per maand;
– Volledig voorzien van dubbel glas;
– Woonoppervlakte 35m² (meetrapport aanwezig);
– Badkamer met ligbad;
– Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer;
– Oplevering in overleg.

Bekijk ook

Ik ben geïnteresseerd!

Vul hier onder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.